13/4: Informatiebijeenkomst Aanpak kleine asbestdaken in Wijk bij Duurstede

Maart 2023
Asbestdaken tot een maximum oppervlakte van 35 m² mag u (meestal) zelf verwijderen. Woont u in Wijk bij Duurstede en wilt u meer weten over de manier waarop u dit het beste kunt doen? Kom dan op donderdagavond 13 april om 19.30 uur naar een informatiebijeenkomst over dit onderwerp! De gemeente legt uit hoe en van wie u hulp kunt krijgen bij het saneren van uw asbestdak. Bovendien stelt de gemeente Wijk bij Duurstede gratis persoonlijke beschermingsmiddelen voor tijdens het saneren beschikbaar!

> Lees meer over de informatiebijeenkomst Aanpak kleine asbestdaken in Wijk bij Duurstede of meld u direct aan door te mailen naar asbestdakenopnul@odru.nl. Geef in uw aanmelding aub aan of u fysiek of digitaal aanwezig wilt zijn.
> Check de subsidies, leningen en regelingen waar u mogelijk gebruik van kunt maken voor het verduurzamen van uw dak.

Meer nieuwsberichten