Hulp bij melding doen asbestdak verwijderen via het Omgevingsloket online

Juni 2023
Als je als particulier je asbestdak (<35m2) wilt verwijderen, dien je dit te melden bij je gemeente vóór je start met de aanpak van het dak. Melding doen gaat via het Omgevingsloket online: www.olo.nl.

Het Informatieteam asbestdaken helpt je graag bij het indienen van een melding bij het Omgevingsloket online voor het verwijderen van een asbestdak (<35m2). Check daarvoor onze handreiking! In de handreiking leggen we uit wat je het beste bij alle invoervelden kunt invullen. Zo geef je gemakkelijk en snel de juiste informatie door aan je gemeente!

> Handreiking melding doen asbestdak verwijderen via het Omgevingsloket online.

Heb je vragen of suggesties naar aanleiding van deze handreiking? Mail naar asbestdakenopnul@odru.nl.

Meer nieuwsberichten