Hulde! Utrechtse gemeenten volop aan de slag met de aanpak van asbestdaken

Mei 2023
Dit voorjaar ondersteunt het Informatieteam asbestdaken gemeenten weer volop in het stimuleren van asbestdakeigenaren om hun asbestdak te verwijderen. Zo stond het Informatieteam asbestdaken in april met een informatiekraam op de energiemarkt tijdens de U-Thuisbijeenkomst. Ook werden er succesvolle informatiebijeenkomsten ‘Aanpak asbestdaken’ gehouden in onder andere Soest, Wijk bij Duurstede, Eemnes en Bunnik.

Wil jij als gemeente ook het verschil maken op het gebied van asbestdaksanering? Organiseer een informatiebijeenkomst! Mail naar asbestdakenopnul@odru.nl. Het Informatieteam asbestdaken denkt en helpt graag mee. Er is nog ruimte voor cofinanciering in 2023, dus wees er snel bij en profiteer ook!

Meer nieuwsberichten