Nieuws voor gemeenten: pak nu asbestdaken aan en profiteer van cofinanciering van de provincie!

April 2023
Gemeenten vervullen een cruciale rol bij het informeren en ontzorgen van asbestdakeigenaren met betrekking tot asbestdakensanering. Om gemeenten op dit vlak te faciliteren biedt de provincie Utrecht cofinanciering aan. Cofinanciering houdt in dat de provincie financieel bijdraagt aan gemeentelijke activiteiten die asbestdaksanering stimuleren. Vijf gemeenten in de provincie Utrecht hebben gebruik gemaakt van de cofinanciering, te weten de gemeenten Eemnes, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Bunnik. Er is nog ruimte voor cofinanciering in 2023, dus wees er snel bij en profiteer ook! Even sparren over de mogelijkheden? Mail naar asbestdakenopnul@odru.nl.

Meer nieuwsberichten