Terugblik op deelname Team Asbestdaken op nul aan U-Thuisbijeenkomst

Oktober 2022
Dinsdag 18 oktober 2022 vond de U-Thuis Najaarsbijeenkomst plaats over de inclusieve energietransitie. Michel van Andel – asbestdeskundige in ons Team Asbestdaken op nul – sprak er over asbestsanering en verduurzamen middels een modulaire aanpak. Niet alleen het Team Asbestdaken op nul, maar ook de Natuur en Milieu Federatie (NMU) en Mijn Groene Huis namen het publiek mee in een enerverend samenwerkingstraject ter verduurzaming van een hele wijk in Zeist-West.

> Lees/kijk onze presentatie hier terug.
> Op de terugblikpagina van de NMU vind je een verslag inclusief foto’s, video’s en de presentaties van de hele bijeenkomst.

Hulp nodig bij asbestsanering?
Mocht je ook hulp kunnen gebruiken bij asbestsanering, neem dan aub contact met ons op via asbestdakenopnul@odru.nl. Wij informeren je graag over de mogelijkheden om asbestdaken te vervangen en om te verduurzamen. Je kunt daarbij denken aan het terugplaatsen van een duurzaam, geïsoleerd dak of zonnepanelen.

Meer nieuwsberichten